Menu

Werken met TeamSelect

Op zoek naar gemotiveerd en goed gescreend personeel in de Hoeksche Waard. Wij vinden de perfecte kandidaat voor u! En dit doen wij door die persoonlijke aanpak waarmee wij te werk gaan. Wij zijn een klein team gebleven, maar dat geeft ons die enorme slagkracht; ondernemend, creatief en snel schakelend.

Contact

Vlietkade 9a
3262 JN Oud-Beijerland
(0186) 620 790
info@tspersoneel.nl

Wij onderscheiden ons in

Uitzenden

Heeft u snel versterking nodig of zoekt u een kandidaat voor een langere tijd en wilt u die kosteloos overnemen? Kies dan voor een uitzendkracht. Dankzij ons uitgebreide talentenbestand vinden wij heel snel uw kandidaat. En daarbij nemen wij alle zorg uit handen. Wij zijn verantwoordelijk voor de werkgeverslasten en risico’s en verzorgen de hele salarisverwerking. Snel en volledig ontzorgt.

Werving & Selectie

Wilt u gelijk iemand in dienst nemen? Op basis van uw jobprofile vinden wij de perfecte kandidaat voor u. Hierin gaan wij nog grondiger te werk in onze persoonlijke zoektocht letten we nog meer op bedrijfscultuur, persoonlijkheid en competenties. Wij zeten onze betaalde innovatieve werving & selectietools in en draaien specifieke campagnes voor u. U betaalt alleen een bemiddelingsfee.

Studentpool

Heeft u maar een paar uur per week extra versterking nodig, maak dan gebruik van onze studentenpool. Een grote pool van jongeren die graag hun handen uit de mouwen willen steken en daardoor heel gemotiveerd zijn. Wij kunnen direct leveren door onze studenten appgroep, ook hierbij wordt u volledig ontzorgt in alle administratieve rompslomp.

Freelance / ZZP

Wij bemiddelen voornamelijk interimmers, freelancers en ZZP-professionals op het gebied van Recruitment en HR opdrachten, maar ook in ondersteunende en uitvoerende functies. Voor het selecteren van de juiste kandidaten berekenen wij geen kosten. Kosten worden alleen gemaakt als een professional voor u aan de slag gaat, uurtje factuurtje!

Get in touch!

Heb je vragen of wil je contact opnemen met één van onze medewerkers? Laat het ons dan weten via Whatsapp, een belafspraak of mail. Je hoort dan z.s.m van ons!